Adverteren op deze website is een directe steun aan ons project. De kosten van het project waar het de website en de techniek die we nodig hebben betreft worden gedragen door de verkoop van reclameruimte op onze website. Hier adverteren betekent een hele massa mensen bereiken, maar we hebben voor wie ons project steunt meer te bieden dan alleen een plaatsje voor uw banner.

We hebben twee pakketten beschikbaar.

Online pakket

Voor online winkels die op onze website adverteren koppelen we aan een banner hier een gratis plaats voor uw banner op krokodeal.nl. Een vol jaar lang, zonder beperkingen op het aantal kliks of impressies. Zo adverteert u behalve op onze website ook op een website waar mensen op zoek gaan naar voordeel. En als daar ook uw banner meedraait valt u vast en zeker op.

Offline pakket

Voor offline winkels die op deze site adverteren bieden we als extraatje een gratis plaats aan op lokalekoopjes.nl. Daarmee kunt u een jaar lang elke week helemaal gratis een aanbieding mee laten draaien die lokaal wordt gevonden en bekeken. De website promoot het regionaal en lokaal kopen, en is de eerste in haar soort die dat doet op basis van een landelijk dekkend netwerk met meer dan 350 lokale vertegenwoordigingen.

De banners rouleren over alle voor het gekozen formaat banner beschikbare positietjes binnen onze website. Er zijn derhalve geen voorkeursposities. Elke banner krijgt dezelfde exposure.

Door ons project te steunen krijgt u dus ook een heleboel terug.

De kosten

Elk pakket kost € 365,00 exclusief de BTW, wat overeenkomt met een dagtarief van een euro exclusief de BTW.

Beschikbaarheid

Omdat de verkoop van de reclameplaatsen slechts bedoeld is ter dekking van de kosten welke zijn verbonden aan bijzonderbio.nl limiteren we het aantal beschikbare pakketten tot maximaal 150 stuks.

Verwacht resultaat

Met bijna 12 miljoen vouchers die hun weg naar donateurs moeten vinden en de route welke een gemiddelde bezoeker aflegt op onze website is het de verwachting dat deze website jaarlijks rond de 84 miljoen banner-impressies zal genereren. Hoewel dit slechts een prognose betreft zou bij het genoemde aantal impressies elke banner jaarlijks gemiddeld meer dan 560.000 maal in beeld komen. Dat komt overeen met een CPM van minder dan € 0,65.

Betalen

Uw banner kunt u opgeven via het formulier waarvan u de link onderaan deze pagina kunt vinden. Zodra u het formulier heeft ingevuld en alle gegevens zijn verwerkt stuurt ons systeem u de factuur. Deze kunt u achteraf betalen per bankoverschrjving. De betaaltermijn voor achteraf betalen is 60 dagen netto.

Uw banner plaatsen we uiteraard direct na ontvangst online.

Doen?

Interesse?

Klik hier voor het formulier.