Bijna B-Day

Op maandag 31 juli 2023 gaan we officieel van start met bijzonderbio.nl en gaan we de praktische basis leggen voor de uitvoering van ons project. En we hebben er zin in. Het blog van deze website gebruiken we voornamelijk om onze eigen visie te geven op tal van zaken rond het fenomeen ‘natuur’, we publiceren hier ook nieuwsberichten die we tegenkomen en interessant vinden, et cetera.

Leuk, al die online theorie en berichten, maar het concept van bijzonderbio.nl tot leven wekken is nog heel veel leuker.

Ons doel is duidelijk: in 2024 gaan we 5.000 hectare akkerland inzaaien met bloemenmengsels ten bate van bijen, vlinders en andere insecten. We doen niets meer en we doen niets minder. We houden ons project zo eenvoudig mogelijk, omdat de ervaring leert dat eenvoudige projecten nu eenmaal de grootste kans van slagen hebben.

Doe mee, help mee. Zeker in de startfase kunnen we alle mogelijke hulp gebruiken. Deel onze website via de sociale media, of zet u in als vrijwilliger voor ons project binnen uw regio of gemeente.