Macht van de massa

We zijn nog bezig om de laatste paar zaken in te vullen en klaar te zetten voor de echte start van ons project. Dat betekent ook dat we zachtjes aan gaan beginnen met het werven van vrijwilligers. Dames en heren die een deel van hun tijd willen investeren in de voortgang van ons project.

Met bijzonderbio.nl hebben we niet zomaar een projectje neergezet. We zijn er heilig van overtuigd dat we met het inzaaien van maximaal 5.250 hectare akkerland iets positiefs kunnen bijdragen aan het verbeteren van de biotoop van bijen, vlinders en andere insecten. Onze formule werkt en is door degenen die hem hebben bekeken meer dan warm ontvangen. Dat sterkt ons in de gedachte dat we het fortuin dat we nodig hebben bij elkaar kunnen krijgen.

Maar zonder u kunnen we niet. We hebben lokaal, in elke gemeente, mensen nodig die voor ons de juiste contacten leggen, en ons project lokaal kunnen en willen helpen promoten. Mensen die ons helpen om korte lijnen te hebben naar elke gemeente in Nederland. En dat is best een dingetje.

Ons verzoek: denk er eens over na of het iets voor u is. Ook uw hulp kunnen we binnenkort meer dan goed goed gebruiken. Want met de macht van de massa is de kans op succes stukken groter, en maken we hier écht iets bijzonders van.