Natuurlijk doet ook u mee, want bijzonderbio.nl is MVO in de meest pure vorm. De consument van vandaag is kritisch, maar daarnaast ook begaan met alles wat met de natuur en het klimaat te maken heeft. Meedoen is laten zien dat ook u aktief mee wil helpen om van bijzonderbio.nl een doorslaand succes te maken.

Naast het MVO-aspect is u aansluiten bij bijzonderbio.nl goed voor uw omzet. Ten eerste omdat veel mensen als ze moeten kiezen tussen uw winkel die wel, en de concurrent die niet bij ons is aangesloten zeker voor uw winkel zullen kiezen. Op zich al erg aangenaam.

Maar we willen meer doen voor de winkeliers die ons initiatief steunen. Want we lezen ook de berichten dat winkeliers het moeilijk hebben, en de strijd met de online winkels moeilijker en zwaarder zien worden. Dus hebben we besloten om elke winkelier die ons initiatief steunt drie maanden lang gratis toegang te geven tot lokalekoopjes.nl.

Zo kunt u binnen uw eigen regio al uw aanbiedingen promoten. Gratis. En lokalekoopjes.nl is niet het enige platform waarop u gratis kunt adverteren. Want ook voor een aantal branches komen er aparte platforms waar u als u bent aangesloten bij bijzonderbio.nl gebruik van kunt maken.

Voor iedereen die ons helpt moet ons project een hele duidelijke win/win zijn. Hoe leuker het project is des te meer we er mee kunnen bereiken.

Meer weten?

Volg dan deze link.